Glad nationaldag, eller?

Ja, vad säger man egentligen? God jul, gott nytt år, glad midsommar, glad påsk och glad pingst. Vad man säger på nationaldagen får vi klura på till nästa år, kom gärna med tips, gärna nåt nyskapande!

Flocken firade Sverige med frukost och lunch i solen, och en liten utflykt på förmiddagen. Solen sken som aldrig förut och vi tog en riktig familjepromenad med Vilda.

I eftermiddag/kväll, var det nationaldagsfirande med Gospelkören (där undertecknad är medlem). Vi sjöng i Hagaparken för en stor församling som var dock var utspridd i skuggan under träden och gjorde självklart succé. Efteråt hade vi terminsavslutning på mysiga Stinas Stationscafé i Hjortsberga. Ingen hemsida (än), så jag länkar till ett annat superschysst fikaställe, Svenska tantens Trädgårdscafé i Bergkvara. Båda ställena slår lantcafét i Öhr nuförtiden. Där tar de alldeles för mycket betalt och har alldeles för taskig attityd. Hoppas de skärper till sig lite, för det är ju ett superställe egentligen…

Godnatt!

Kristin

Om flocken

Vi är en familj på fyra - mamma, pappa, stor dotter, liten dotter och hund. Läs den här bloggen om du känner oss, eller om du fascineras av våra tankar, planer, frågor och svar!
Detta inlägg publicerades i Högtider, Konsument och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar