Matilda 4 år

Så kom den äntligen, dagen då hon skulle fylla fyra år.  Strax innan klockan 6 på morgonen kom Matilda intassade:
– Mamma, det är min födelsedag idag, viskade hon.  Mamman och pappan, som hade packat godispåsar till fiskdammen, blåst ballonger och städat till sena timmen, lyckades övertala födelsedagsbarnet att sova en timme till.

Så till slut tog en tidig födelsedagskör ton i Ja må hon leva, till den rävsovande fyraåringens stora glädje. Frukost på sängen och ett par tidiga paket senare, så drog vi igång kalasförberedelserna. Ett skulle gå av stapeln på förmiddagen med familjen och ett på eftermiddagen, med vänner.

Vi kan stolt berätta att vår stora tjej minsann vet hur man ska njuta av livet, hon var lugn och glittrande hela dagen, alla presenter lika roliga att öppna, alla sötsaker lika goda att smaka på – inte ens den höga ljudnivån och de många sockertopparna kunde få damen ur balans på hennes stora dag.  Nu sover hon gott sen ett par timmar tillbaka och drömmer kanske om sjörövartårtor och spännande paket.

Matilda, du är en underbar liten tjej och vi är så stolta över dig. Du lär dig så mycket varje dag och du har en förmåga att glädjas över både stort och smått. Att få vara din familj och se dig utvecklas i livet är fantastiskt. Grattis på fyraårsdagen!

pappa, mamma och Fanny

klicka på bilden så  får du se fler!

Om flocken

Vi är en familj på fyra - mamma, pappa, stor dotter, liten dotter och hund. Läs den här bloggen om du känner oss, eller om du fascineras av våra tankar, planer, frågor och svar!
Detta inlägg publicerades i Födelsedagar, Matilda, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar